MAYIS ayı konusu
ADALET
Haberler / Etkinlikler
Kukla Tiyatrosu
26 Ocak 2015 Pazartesi

Kale Medya Grup bünyesinde bulunan konferans salonunda gerçekleştirilen organizasyonda kreş örencilerine farklı bir etkinlik yapıldı. 2014 - 2015 Eğitim Öğretim döneminin sonuna gelinmesi nedeniyle böyle bir etkinlik yapıldığına dikkat çeken Kutup Yıldızı Kreş Kurucu Müdürü Nurcan Aydos, yıl boyunca devam eden etkinliklerinin farklı bir şekilde, minik öğrencilerine unutamayacakları ve ilk yarı yıl tatiline uygun bir şekilde program düzenlediklerini belirten Aydos, ikinci dönemin başlaması ile daha farklı ve aktif çalışmaların kendilerini beklediklerini ifade etti. 

PROFESYONEL HİZMET

Kukla Organizasyon hakkında bilgiler veren firma yetkilileri ise, 1935 yılında Ankara’da kurulan Hadi Poyrazoğlu Kukla tiyatrosu ile başlanan yolculuk 2013 yılı itibariyle Kukla Organizasyon olarak devam ettiğini söylediler. "Firmamız gerek düğün, davet, açılış, festival  organizasyonları gerekse ses, ışık, orkestra hizmetleri, sahne ve kukla gösterileri  ile değişik alanlarda yılların bize kazandırdığı deneyimle alanımızda profesyonel hizmet vermektedir.

 AMACINA ULAŞMAK

"Kuruluşumuzdan günümüze kadar görev aldığımız organizasyonlardaki iş kalitemiz, en iyi sonucu alabilmek için uğraşlarımızdaki titizlik ve çalışmalarımızdaki organize düzen içinde bulunduğumuz bu sektörde adımızın kısa sürede duyulmasında ve güvenilir bir marka olmamızda etkili olmuştur. Bizler,  ayrıntıcı ve kapsamlı düşünerek çalışan ve vaktinde hizmet vermeyi amaçlayan bir firmayız. Öncelikli hedefimiz sizler için önemli olan organizasyonlarda amacına ulaşamamış ve telafisi mümkün olmayan hataların yapılmadığı bir hizmeti, dürüst iş anlayışımızla ve yılların kazandırmış olduğu tecrübeyle çalışan profesyonel ekiplerimizin başarıları ile sizlere sunmaktır" dedi.

Okunma sayısı : 1233
İLETİŞİM BİLGİLERİ HIZLI ERİŞİM Sitemizde yer alan içerik ve görseller Kutup Yıldızı Kreş ve Çocuk Kulübü tarafından hazırlanmıştır. İzinsiz kullanılamaz.
Kutup Yıldızı | Copyright © 2014
Web Tasarım: kergisi
Adres: Tepebaşı Mah. Mehmet Akif Cad.
No:79/A KIRIKKALE
Telefon: 0318 218 49 03
E-Posta: info@kutupyildizikres.com
HAKKIMIZDA
OKULUMUZA KAYIT
FOTO GALERİ
ETKİNLİKLERİMİZ
DEĞERLER EĞİTİMİ
YEMEK LİSTESİ
ETÜT ÇALIŞMALARI
BASINDA BİZ