MAYIS ayı konusu
ADALET
Haberler / Etkinlikler
Baba Çocuk Günü
11 Aralık 2014 Perşembe

Kutup Yıldızı Çocuk Kulübü’nün hazırladığı Eğitim Animatörü Ömer Akay’ın katılımı ile gerçekleştirilen, yaş grupları için ayrı ayrı düzenlenmiş olan etkinliğe; babalar ve çocukları birlikte eğlenceli vakit geçirdiler

CANLANDIRMALAR YAPILDI

İki aşamalı gerçekleştirilen programın ilk bir saatinde; babaların çocuklarına yeterince zaman ayıramadığı ve kaliteli zaman geçirmenin önemi üzerinde duruldu. Çocukların yaş gelişimi, çocuk psikolojisi, çocukların ilgi ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oynanabilecek oyunlar, aile içi paylaşımlar, nitelikli zaman geçirmenin önemi ve çeşitleri üzerinde bilgilendirmeler içeren eğitim sohbeti; beyin fırtınası yaratan çeşitli canlandırmalarla hareketlendirildi.

 

YENİ ETKİNLİK ANNE – ÇOCUK

Eğitim ve eğlencenin iç içe olduğu etkinliğin ikinci bölümünde çocuklarda salona alınarak oyun içinde eğitim modellemeleri yapıldı. Etkinlik sonrasında baba ve çocuklara katılım ve teşekkür belgeleri dağıtıldı. Veliler ve özellikle çocuklar etkinliğin tekrarlanmasını isteyerek ayrıldılar. Bir sonraki etkinliğin Anne – Çocuk günü ve arkasından kukla tiyatrosu olduğunu söyleyen Nurcan Aydos, programa katkı aile bireylerine ve özellikle Kutup Yıldızı ailesine teşekkürleri iletti.

Okunma sayısı : 1171
İLETİŞİM BİLGİLERİ HIZLI ERİŞİM Sitemizde yer alan içerik ve görseller Kutup Yıldızı Kreş ve Çocuk Kulübü tarafından hazırlanmıştır. İzinsiz kullanılamaz.
Kutup Yıldızı | Copyright © 2014
Web Tasarım: kergisi
Adres: Tepebaşı Mah. Mehmet Akif Cad.
No:79/A KIRIKKALE
Telefon: 0318 218 49 03
E-Posta: info@kutupyildizikres.com
HAKKIMIZDA
OKULUMUZA KAYIT
FOTO GALERİ
ETKİNLİKLERİMİZ
DEĞERLER EĞİTİMİ
YEMEK LİSTESİ
ETÜT ÇALIŞMALARI
BASINDA BİZ